Persondatapolitik

 

Generelt

    Vi passer godt på dine data!
    Vi værdsætter dit privatliv og tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst. Derfor er det vigtigt for os, at du forstår, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.
    Denne databeskyttelsespolitik vedrører den behandling af personoplysninger, der sker, når vi indsamler oplysninger om dig, samt når du bruger vores tjenester, herunder vores hjemmeside. Databeskyttelsespolitikken forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig; hvorfor de indsamles; hvordan de indsamles, samt hvordan oplysningerne behandles. Databeskyttelsespolitikken forklarer også dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger, og hvordan du kan udøve disse rettigheder. 

     

    Indsamling af personoplysninger

    Oplysninger, som du selv giver os
    Når du køber en af vores produkter eller tjenester på hjemmesiden www.nordicrepair.dk oplyser du os følgende oplysninger til behandling af din ordre: 

        • Din fulde navn
        • Dit telefon- eller mobilnummer
        • Din e-mailadresse
        • Din postadresse
        • Dine betalingsoplysninger* (Krypteret)

    Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

    Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb. *Bemærk dine betalingsoplysninger vil altid være krypteret, og vi kan derfor ikke aflæse hverken kortnummer eller kontrolcifre af det anvendte betalingskort, foruden at disse oplysninger transmiteres sikkert via banken til behandling af selve pengeoverførslen. 

    Oplysninger, som vi indsamler automatisk
    Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk nogle få men anonyme oplysninger om dig. Disse oplysninger kan altså ikke spores specifikt tilbage til dig, og anvendes udelukkende til et generelt statisk overblik til intern brug. Disse oplysninger består af følgende:

    • Antal besøgende på www.nordicrepair.dk - fordelt over tid og dato.
    • Besøg på hjemmesiden igennem eksterne links - dvs. linket hvorfra den besøgende kommer ind på hjemmesiden, f.eks. ved Google søgning.
    • Generel enhedstype anvendt til at besøge hjemmesiden med - er der tale om en mobil, tablet eller stationær computer.
    • Generel konvertering på hjemmesiden - procentandel af besøgende som lægger produkter i indkøbskurven, når til kassen, og får købt produktet.
    • Landet hvorfra besøgende på www.nordicrepair.dk befinder sig
    • Gennemsnitsværdien af den samlede ordre
       
      Behandling af dine personoplysninger - samtykke

      Indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger sker primært for, at vi kan levere de aftalte ydelser og produkter til dig, herunder for at levere den nødvendige support på dine tjenester, såfremt dette måtte blive nødvendigt.

      Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@nordicrepair.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


      Datasikkerhed
      Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (dit køb) eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (Quickpay), til håndtering af dine køb (Shopify), optimering af din købsoplevelse (Limespot, Sleeknote) og hvis du har valgt af få vores spændende nyhedsmail (Mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

      Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

      Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved skriftlig henvendelse til vor kundeservice på info@nordicrepair.dk eller pr. brevpost til: Nordic Repair®, Over Bølgen 3C, 2670 Greve

      Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

      Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.Hvis du ønsker at klage over Nordic Repair ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

      Søg

      Tilføjet
      Antal:
      Totalt:
      Subtotal:
      Eksl. leveringsomkostninger 
      Min indkøbskurv
      Tilføjet til ønskelisten
      Eksl. leveringsomkostninger 
      Min ønskeliste