Loyalitetsprogram
for erhverv
Datahåndtering
jvf. GDPR politik
Express service
på under 1 time
Trustpilot score
5 af 5 stjerner
Originale
reservedele

Lad os tage hånd om jeres enheder!

Er du virksomhedsejer, eller står du for virksomhedens IT og kunne du tænke dig at opnå favorable vilkår hos en af branchens bedst bedømte og mest pålidelige servicereparatører? Så gør som mange andre danske virksomheder og tegn en serviceaftale med Nordic Repair. Med aftalen bliver I omfattet af vores unikke loyalitetsprogram for erhverv, som udover en række fordele giver jer rabat på serviceydelser, tilbehør og smartphones. Vi sikrer altid tryg og professionel reparationsservice af jeres enheder, og tilbyder samlet fakturering med op til 30 dages betalingsbetingelser. 


Vores erfarne certificerede teknikere har udført et utal af succesfulde reparationer af både smartphones, tablets, PC´er og Mac´s. Derudover er vi  specialiseret i at udføre avanceret mikrolodning og behandling af væskeskadet enheder, hvorfor vi godt tør love, at I er blandt branchens bedste hænder. Vi står derfor klar til at løse jeres udfordringer, hvad enten det gælder reparation, service, køb eller generel rådgivning på området.

Professionel reparatør
Hvis I søger en professionel og seriøs servicereparatør, som samtidig leverer en service i særklasse, så er I uden tvivl kommet det rette sted hen. Vores succes er jeres tilfredshed!
Express Service
Vi ved at tiden er vigtig! Derfor bliver størestedelen af vores servicereparationer klaret på under 1 time fra indlevering! Hos os venter I aldrig mere end højst nødvendigt!
Fuld tryghed og garanti
Vores erhvervskunder skal aldrig stilles dårligere end vores privatkunder! Derfor yder vi altid 2 års reklamationsret og op til 365 dages servicegaranti på reparationer og købt tilbehør!
Originale reservedele
Som erhvervsdrivende er der ikke tid til fejl og mangler pga. dårlig kvalitet! Derfor anvender vi altid originale reservedele for at sikre den bedste kvalitet og længste holdbarhed!
Loyalitetsprogram
Som erhvervskunde hos Nordic Repair bliver I omfattet af vores særlige loyalitetsprogram for erhverv. Det giver jer særfordele og rabatter på både tilbehør og reparationer!
Gratis lånetelefon
Ved avanceret og længerevarende reparation, sørger vi altid for at stille en gratis lånetelefon til rådighed - naturligvis fra samme kendte producent som den indleverede enhed.

Få et uforpligtende og gratis servicetjek!

Hvis I er i tvivl om hvorvidt Nordic Repair er det rette match for jeres virksomhed, eller I måske allerede har tegnet en erhvervsaftale hos en anden servicereparatør, så tilbyder vi et gratis og helt uforpligtende servicetjek! Sammen med vores erhvervskonsulenter,

afdækker vi jeres nuværende og evt. fremtidige servicebehov, for på den måde at kunne tilbyde jer den bedste erhvervsaftale som lever op til jeres virksomheds behov. For vi ved at behov kan være forskellige, og at nogle virksomheder foretrækker størrer fleksibilitet med udekørende erhvervsservice, mens det for andre er vigtigere med udvidet garanti. Tøv derfor ikke med at kontakte os, uanset størrelse og behov, eller hvis I kunne tænke jer at få vurderet jeres nuværende erhvervsaftale hos en anden reparatør!

Let's do business!
Læs nærmere om vores loyalitetsprogram for erhverv og de mange fordele, som jeres virksomhed kan opnå med en serviceaftale fra Nordic Repair®. Har I allerede besluttet jer, eller mangler I svar på nogle spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os!