Premium selected devices

PreOwned - Brugte mobiler og tablets til knivskarpe priser.

PreOwned betyder direkte oversat "før-ejet", og betegnes i andre tilfælde som "refurbished".
Det er altså en enhed, som har haft en tidligere ejer - lidt ligesom når du køber en brugt bil i stedet for en fabriksny. Når du køber en PreOwned enhed hos Nordic Repair® er enhederne typisk kosmetisk nye, hvilket vil sige du ikke vil finde nogen dybe ridser eller mærker fra slag. Det betyder også at man udefra set ikke vil kunne se forskel mellem en PreOwned enhed og en fabriksny enhed.
Hvad er så ulempen ved at købe PreOwned tænker du? INGEN! Du sparer derimod en hulens masse penge, som du istedet kan bruge på biografture, tivoli besøg eller måske en rigtig god middag!
Når du køber en PreOwned enhed fra Nordic Repair® er du aldrig dårligere stillet end hvis du havde købt enheden fra ny. Hos os har du nemlig altid reklamationsret samt 365 dages garanti fra købsdato. Det betyder større sikkerhed for dig som forbruger, da du har mulighed for at reklamere over fejl og mangler på den købte enhed, som ikke skyldes fysisk overlast, væskeskade eller anden bruger fejl. Alle enheder er ligeledes grundigt testet og gennemgår bl.a. 23 testpunkter af vores certificerede teknikere inden disse bliver sat til salg. Så køb din PreOwned enhed allerede idag, og spar op til 50% sammenlignet med nyværdi - til gavn for pengepungen og miljøet!
Alle PreOwned enheder afsendes i Nordic Repair's egne salgsæsker som yder maksimal beskyttelse. For at kunne tilbyde de skarpeste priser, har vi valgt ikke at medsende tilbehør som standard. Dette skyldes at mange kunder i forvejen har en lader og høretelefoner fra en tidligere enhed. Ved køb har man dog som kunde mulighed for at tilkøbe både høretelefoner, oplader samt panserglas til en fordelagtig pakkepris
Hos Nordic Repair® tilbyder vi altid 14 dages fortrydelsesret ved online køb. Det betyder at såfremt du har bestilt din PreOwned enhed via internettet, har du mulighed for at returnere denne i op til 14 dage helt kvit og frit! Ved returnering modtager man fulde købspris og evt. fragtomkostninger retur. Skulle det mod forventning vise sig at forseglingen på vores salgsæsker er brudte, skal du være opmærksom på at der i visse tilfælde kan fratrækkes en værdi fra købssummen ved returnering.
Alle vores enheder er fri for abonnementer og bindinger. Det betyder at du som kunde selv kan vælge, hvilken udbyder du ønsker i din nye smartphone eller tablet.

Ønsker du at sælge? Beskriv din enhed!

Søg

Tilføjet
Antal:
Totalt:
Subtotal:
Eksl. leveringsomkostninger 
Min indkøbskurv
Tilføjet til ønskelisten
Eksl. leveringsomkostninger 
Min ønskeliste