Corporate | Nordic Repair™

Med en erhvervsaftale hos Nordic Repair® er du og din virksomhed sikret en af markedets bedste og mest pålidelige reparationsservice af smartphones, tablets, PC og MAC. Vi forstår at tid er jeres vigtigste ressource, og respektere at tingene skal gå stærkt i en hektisk hverdag. Af samme årsag færdiggør vi reparation af alle smartphones samme dag, mens resterende produkter er klar senest 48 timer efter indlevering. Uanset reparationstid er kvalitet og service altid i højsædet, hvorfor vi anvender originale reservedele. Det betyder at jeres enheder altid vil fungere sikkert og optimalt, og vil aldrig være dårligere stillet sammenlignet med en ny enhed! I de tilfælde hvor reparation ikke er muligt eller rentabelt, tilbyder vi i de fleste tilfælde at ombytte enheden til fordelagtig erhvervspris.

Afhængigt af størrelsen af jeres virksomhed samt antal enheder, sikrer vi at I altid er på korrekt SLA niveau (Service Level Agreement) fra start, men også i fremtiden! Har du og din virksomhed særlige ønsker eller behov, så skræddersyer vi en aftale som passer til netop jeres virksomhed!
Når I som virksomhed får repareret jeres enhed hos os, skal I ikke være bekymrede for at miste garantien eller reklamationen på produkterne. Med en erhvervsaftale hos Nordic Repair® overtager vi nemlig begge dele, helt op til 365 dage fra købsdato. Dette betyder at I kan stå helt uden bekymring, og overlade tingene trygt til os. Vi følger naturligvis altid de samme garanti- samt reklamationsbetingelser, som producenten selv skulle have gjort det.
Alle vores teknikker er uddannede, og gennemgår løbende flere kurser i takt med at nye produkter kommer på markedet. Dette sikrer at vi altid er up-to-date med den nyeste produktviden, hvorfor vi har en meget lav fejlprocent på vores reparationer! Med over 10 års erfaring kan du og din virksomhed trygt vide at jeres enheder er i sikre hænder hos Nordic Repair®. Vores serviceværksted er altid ESD sikret, hvilket betyder at vi lever op til standarderne indenfor sikker reparation af din enhed!
Ønsker din virksomhed at tegne en erhvervsaftale, eller har I spørgsmål hertil kan I med fordel udfylde kontaktformularen til højre. Herefter vil vores erhvervsansvarlige kontakte jer, i det tidsrum der passer jer bedst. I vil naturligvis modtage et specifikt tilbud for netop jeres virksomhed, tilpassende enhederne og størrelsen af aftalen. Vi ser frem til at høre fra jer!

 

 

Vil du vide mere? Kontakt os idag!

Søg

Tilføjet
Antal:
Totalt:
Subtotal:
Eksl. leveringsomkostninger 
Min indkøbskurv
Tilføjet til ønskelisten
Eksl. leveringsomkostninger 
Min ønskeliste