Fortrydelsesret

Enhver bestilling foretaget på www.nordicrepair.dk er underlagt Forbrugeraftaleloven. Såfremt du er privat forbruger, har du i tilfælde af køb på hjemmesiden 14 dages fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven, regnet fra den dag, du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.


Udnyttelse af fortrydelsesretten
For at benytte sin fortrydelsesret, er dette betinget af, at du informerer os inden fristens udløb på 14 dage. Du skal således skriftligt angive at du udøver din fortrydelsesret, ved at kontakte os pr. e-mail: info@nordicrepair.dk. Heri angiver du "Fortrydelsesret" i emnefeltet, samt relevante købsoplysninger såsom ordrenummer, beløb, navn og adresse. Så snart vi har modtaget din mail herom, sender vi en bekræftelse på fortrydelsen. Alternativt for at fremme ekspederingen kan du benytte lovens standardformular om fortrydelse, men dette er ikke obligatorisk. 

For at benytte sin fortrydelsesret, er dette betinget af, at du returnerer den købte vare i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog denne. Når varen er modtaget retur og godkendt af Nordic Repair®, får du refunderet købesummen for det fortrudte køb. Nordic Repair® har i forbindelse med indgåelsen af aftalen forbeholdt sig ret til at opkræve en evt. værdiforringelse af varen. Det betyder, at Nordic Repair® i forbindelse med refundering af købesummen kan fratrække et beløb til dækning af en evt. værdiforringelse. For at modtage hele købsbeløbet retur må varen ikke har været taget i brug, eller forseglingen/plomberingen brudt, eller på anden måde beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Vedr. hygiejne varer som f.eks. høretelefoner tages disse ikke retur jvf. lovgivningen. Er du i tvivl om der er fortrydelsesret anbefales det at kontakte kundeservice

Returadresse
Nordic Repair ApS
Att.: Retur / RMA

Over Bølgen 3C
2670 Greve

Returomkostninger
Ved tilbagelevering bør du altid sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den på den angivne retur adresse. Såfremt at pakken/varerne forsvinder, eller er beskadiget ved modtagelse, hæfter Nordic Repair® ikke for dette, da det er en sag mellem dig og forsendelse leverandøren. Vi anbefaler derfor altid at pakken/varerne sendes med et såkaldt "track & trace" nummer således at denne kan spores. Ved brug af fortrydelsesretten, påhviler det selv kunden at betale udgifterne ved tilbagelevering af varen. Udgifterne til returnering forventes højst at beløbe sig til kr. 79,- alt afhængigt af leverandør. Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse. Varen skal dog senest returneres 14 dage efter, du har fortrudt dit køb. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Købesummen for det returnerede vil blive tilbagebetalt senest indenfor 30 hverdage efter, at du har meddelt din beslutning til Nordic Repair® om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt gyldig dokumentation for, at varerne er returneret. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med et betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort anvendt ved købstidspunktet, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet. 

Søg

Tilføjet
Antal:
Totalt:
Subtotal:
Eksl. leveringsomkostninger 
Min indkøbskurv
Tilføjet til ønskelisten
Eksl. leveringsomkostninger 
Min ønskeliste