Your trust is our goal

Nordic Repair® | Professionelle og omhyggelige reparationer.Service og kvalitet i højsædet fuld tryghed for dig som kunde

Nordic Repair® leverer markedets sikreste og mest innovative reparationsservice af smartphones, tablets, PC'er og MAC. Vi anvender originale reservedele ved reparation, hvorfor du altid kan vide dig sikker på både kvalitet, service og garantiforpligtelser! Vores certificerede dygtige personale står altid klar til at yde kompetent samt personlig rådgivning, uanset om du har et stort eller lille behov. Vi tager os tid til at du kan føle dig tryg og sikker, så det eneste du behøver at gøre er at træffe valget! Resten klarer vi os af, simpelt og enkelt! Vi kalder det for +1 oplevelse!

For os er kundeservice dybt forankret i vores DNA - og ikke blot en afdeling! Derfor sætter vi stor ære i at du altid er tilfreds, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Vi finder det helt afgørende at kunne leve op til dine forventninger, både før og efter dit besøg. Din tryghed og ikke mindst tillid, anser vi nemlig som vores vigtigste bindeled. Af samme årsag har vi indgået samarbejde med den uafhængige anmeldelsesplatform TrustPilot®, så vi altid har en finger på pulsen og konstant er under udvikling! Se vores anmeldelser fra andre kunder, og dan dit helt eget indtryk! Tryk her!

Er du til gadgets og kvalitets tilbehør, så er du landet det helt rigtige sted! Hos Nordic Repair® går vi højt op i produktudvalg, hvorfor du vil opleve at finde produkter som du normalt ikke ser hos din lokale tele- eller elektronikbutik. Med vores unikke stærke leverandørsamarbejde på international plan, sigter vi at med nye og innovative produkter som du ikke altid finder i din lokale elektronikbutik! De produkter du finder hos os er nemlig nøje udvalgt, og lever op til strenge kvalitetskrav både ift. funktionalitet og holdbarhed. Er der noget vi ikke ønsker, så er det klodsede, upraktiske og grimme produkter af ringe kvalietet. Vi er derfor overbeviste om, at du også vil finde et produkt du bliver bliver forelsket i og kan anvende i lang tid fremover. Skulle det dog mod forventning ikke være tilfældet, så yder vi helt op til 14 dages fuld returret når du handler online. Og bare rolig, vi betaler returfragten så du står uden omkostninger! Se vores udvalg af produkter lige her

Har du lyst til at se og prøve produktet inden du køber det? Så besøg os i vores service forretning i Waves Shoppingcenter. Her kan vi også tilbyde Danmarks mest innovative Walk-In reparationsservice, hvor du typisk får din enhed retur efter blot *45 minutter! Lige til en god kop kaffe, eller lidt shop-around! Og husk at vi naturligvis altid yder 365 dages garanti på alle vores reparationer! Vi gælder os til at kunne byde dig velkommen - en 5 stjernet oplevelse venter dig! 

*Bemærk at enkelte reparationer kan tage længere tid, afhængigt af skadens omfang.

Har du spørgsmål? Skriv gerne til os!

Søg

Tilføjet
Antal:
Totalt:
Subtotal:
Eksl. leveringsomkostninger 
Min indkøbskurv
Tilføjet til ønskelisten
Eksl. leveringsomkostninger 
Min ønskeliste